sl

  • sl

Dobrodošli

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Davek 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Cene vsebujejo DDV

Košarica Na blagajno

Wirelless IP Video Surveillance System

Wirelless IP Video Surveillance System

POKLIČITE ZA CENO

Več podatkov

Vsebina paketa

1 x RB493G

3 izdelkov se nahaja v isti kategoriji

Sodelavci podjetja Eteco so implementirali projekt: Povezava videonadzornih kamer in programske opreme za videonadzor(NVR), z brezžičnim omrežjem. Povezava med kamerami in strežnikom na katerim teče NVR, je morala biti izvedena brezžično zaradi specifičnih zahtev naročnika. Videonadzorni sistem sestoji iz osmih ip CCTV kamer in strežnika na katerem teče NVR.

Precejšen tehnični izziv je izgradnja takega transportnega omrežja, ki bo zagotavljalo zadostno kvaliteto storitev za videonadzorni sistem. To pomeni, da se ne sme izgubiti niti en okvir(frame) iz niti ene kamere. NVR snemalnik snema sliko iz vseh osmih kamer 24ur/dan, 365 dni v letu.

Brezžični sistem sestoji iz dveh dostopovnih točk in CPE naprav.Brezžične naprave komunicirajo po Ubiquiti proprietary Layer2 TDMA protokolu. Za povezavo med kamerami in CPE napravami skrbi MT 750UP, ki preko PoE napaja kamere in CPE naprave.

Dostopovne točke so z ethernet povezavo povezane na BSC, ki zagotavlja management in nadzor pretoka v brezžičnem segmentu.

Vsebina paketaKontaktirajte nas

Podpora kupcem
je na voljo na

Tel.:00386 41390217

Kontaktirajte
nas za pomoč
© Center Brezžičnosti. Vse pravice pridržane