sl

  • sl

Dobrodošli

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Davek 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Cene vsebujejo DDV

Košarica Na blagajno

3 izdelkov se nahaja v isti kategoriji

Sodelavci podjetja Eteco so izvedli projekt, s katerim se je naselje počitniških hišic na enema izmed otokov ob hrvaški obali pokrilo z WiFi signalom. Gre za tehnično zelo zahteven projekt, saj naselje obsega približno 5 km2. V naselju raste sredozemsko rastje, ki v vročih poletnih mesesecih zagotavlja senco – kar kot vemo predstavlja težavo za širjenje brezžičnega signala.

Dostopovne točke za kliente(prenosniki, smartphoni, dlančniki…), so izvedene z Mikrotik access pointi in flat panel antenami, ter omni antenami. Povezave med dostopovni točkami so delno izvedene z optično povezavo, večina dostopovnih točk je v hrbtenično omrežje povezana brezžično, z implementacijo Mikrotik proprietary layer2 protokola(nstreme).

Centralni usmerjevalnik zagotavlja povezavo z internetom, na njem se izvaja tudi AAA(Authentication, Authorization, Accounting).
Uporaba sistema je zelo enostavna, tako za naročnika kot za uporabnike. Uporabnik se s svojo napravo poveže v brezžično omrežje, po DHCP protokolu samodejno pridobi vse potrebne omrežne parametre. Ko zažene brskalnik, se  namesto domače strani naloži prijavna stran kjer mora vnesti uporabniško ime in geslo. Po vpisu uporabniškega imena in gesla, je uporabnik prijavljen v sistem. Ticket z uporabniškim imenom in geslom uporabnik kupi na recepciji.

Receptor, ticket izpiše z namenskim HotSpot ticket printerjem. Uporaba ticket printerja je zelo enostavna. S tremi pritiski na gumb se določi čas veljavnosti ticketa, sistem pa samodejno generira uporabniško ime in geslo.

Vsebina paketaKontaktirajte nas

Podpora kupcem
je na voljo na

Tel.:00386 41390217

Kontaktirajte
nas za pomoč
© Center Brezžičnosti. Vse pravice pridržane