sl

  • sl

Dobrodošli

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Davek 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Cene vsebujejo DDV

Košarica Na blagajno

 

Pogoji poslovanja

Splošni prodajni pogoji

Spletno stran www.centerbrezzicnosti.si upravlja podjetje CBRZNET d.o.o., Plese 9A, 9000 Murska Sobota.

Spletna stran www.centerbrezzicnosti.si omogoča sklenitev nakupne pogodbe in nakupa preko spletne strani. Omogoča vpogled v seznam artiklov, cene in tehnične specifikacije.

Cene veljajo do objave  novega cenika na spletni strani.

Cene artiklov in poštnine so v EUR z vračunanim DDV.
Cene navedene na spletni strani veljajo le za internetno prodajo artiklov.

Shranjevanje pogodb

Pogodbe so shranjene v arhivu podjetja CBRZNET d.o.o.. Kupec lahko kadarkoli zahteva kopijo pogodbe, računa ali dobavnice. Zahtevek za izdajo kopije pogodbe lahko kupec pošlje na naš elektronski naslov, po pošti ali nas zaprosi telefonsko. Kopija bo poslana po pošti ali na elektronski naslov kupca.

Stroški povezani z uporabo klica na kontaktno številko:

V spletni trgovini je objavljena telefonska številka 00386 41390217 za podporo in informacije. Klici na to številko se obračunavajo po standardnih cenikih telfonskih operaterjev.

Garancija.

Garancija je 1 leto oziroma kakor je navedeno na priloženem garancijskem listu. Velja le za blago, katerega brezhibno delovanje se zagotavlja z vzdrževanjem ali zamenjavo njegovih sestavnih delov in je zanj zakonsko predpisana obvezna garancija. Za te artikle izdamo garancijski list.
Blago dostavi kupec oz. vse stroške dostave v garancijskem roku krije prodajalec. Pošiljke se obvezno pošiljajo po Pošti Slovenije, pri čemer pa kupec pošiljke ne sme obremeniti z nikakršno odkupno vrednostjo.

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov. http://zakonodaja.gov.si/rpsi/r05/predpis_ZAKO4165.html

Odgovornost podjetja za stvarne napake

Napaka je stvarna, kadar:artikel nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno rabo ali za promet, artikel nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana, artikel nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane, je prodajalec izročil artikel, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila. Morebitno stvarno napako kupec uveljavlja s pritožbenim postopkom po emailu na e-naslov: info@centerbrezzicnosti.


Informacije o pritožbenem postopku

Vse morebitne pritožbe bomo obravnavali v najkrajšem možnem času. Morebitne pritožbe in pripombe pošljite na e-naslov: info@centerbrezzicnosti.

Odstop od nakupa in vračilo blaga

Najkasneje v 14 dneh po opravljenem nakupu nas lahko kupec obvesti, da odstopa od nakupne pogodbe in namerava vrniti naročeno blago brez navedbe razloga za vrnitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v navedenem roku. 
Obvestilo o odstopu lahko kupec tudi pošlje na naš elektronski naslov, po pošti ali nas obvesti telefonsko. Potrošnika bremeni strošek z zvezi z odstopom, to je naposredni strošek vračila blaga. Slednejaga mora vrniti podjetju najkasneje v štirinajstih dneh po sporočilu o odstopu.
Vrnitev prejetega blaga v 14 dnevnem roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.
Iz ničnega razloga se vračajo lahko vsi artikli, razen dekodirne satelitske kartice in pa merilni inštrumenti. Ogled slednjih in preizkus nudimo na našem sedežu podjetja.
Ostali artikli, ki se vračajo morajo biti popolnoma nerabljeni, nepoškodovani, čisti in v originalni embalaži z vsemi dodatki, ki so bili priloženi. Za rabljeno se šteje vsaka predmontaža, sledi na vijakih, oksidacija, prah in umazanija, vstavljanja v PC, testiranja, spreminjanje programske vsebine, sledi na priloženih listinah in uporaba programske opreme.
V 14 dneh od prejema sporočila in obrazca o  odstopu blaga in pogodbe vam vrnemo kupnino.
Obrazec o odstopu od pogodbe najdete na tej povezavi.

Pošiljke v povratku se obvezno pošiljajo po isti poti to je po Pošti Slovenije, pri čemer pa se pošiljka ne sme obremeniti z nikakršno odkupno vrednostjo.
Takšne pošiljke z odkupninami v povratku ne sprejemamo.

Varovanje podatkov

Spletna stran www.centerbrezzicnosti.si je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov zavezana k varovanju osebnih podatkov svojih kupcev.

Za potrebe poslovanja potrebujemo naslednje podatke kupca:
Ime in priimek,
Naslov in kraj,
Email naslov,
Kontaktno telefonsko številko,
Ter ostali podatki, katere kupec vnese v obrazce na spletni strani.

Za točnost podatkov, ki jih kupec vnaša na spletni strani, ne odgovarjamo.
Zaradi zagotavljanja večje varnosti, se shranjujejo tudi IP naslovi kupcev.
Spletna stran www.centerbrezzicnosti.si v nobenem primeru podatke ne bo predala nepooblaščenim osebam. Dostavni službi (Pošta Slovenije) zaupamo le kupčev naslov za dostavo.
Shranjeni podatki, bodo razkriti le v primeru, da to določa zakon, oz. da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.
Kontaktirajte nas

Podpora kupcem
je na voljo na

Tel.:00386 41390217

Kontaktirajte
nas za pomoč
© Center Brezžičnosti. Vse pravice pridržane