sl

  • sl

Dobrodošli

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Davek 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Cene vsebujejo DDV

Košarica Na blagajno

Dostava in navodila za naročanje

Dostava je možna samo v republiki Sloveniji.


Dostava

Dobavni rok je od 2 do 5 delovnih dni za izdelke na zalogi (sobote, nedelje in prazniki se ne štejejo kot delovni dnevi). V primeru, da izdelki niso na zalogi, vas bomo po elektronski pošti obvestili o predvidenem roku dostave. Minimalni strošek dostave je 3,50 EUR + DDV. Stroški dostave se obračunajo po dejanski teži in volumnu paketa. Na predračunu, ki ga dobite ob zaključenem naročilu je zajeti obračun dostave.


Prevzem blaga na sedežu podjetja


Smo registrirani za trgovinsko dejavnost na drobno, kar pomeni, da blago lahko prevzamete tudi osebno v podjetju CBRZNET d.o.o. na naslovu, Plese 9a 9000 Murska Sobota, tel.: 00386 41390217
Tudi pri dvigu artiklov na našem naslovu veljajo vsa določila spletne trgovine, vključno s cenami. Poštnih stroškov pri osebnem prevzemu ne zaračunavamo.

Plačilo po predračunu

V kolikor izberete plačilo po predračunu, boste na vaš email naslov prejeli predračun. Plačilo po predračunu je možno predhodno opraviti ne glede na način dostave blaga, tako pri osebnem prevzemu, kot tudi pri dostavi z dostavno službo. Predračun lahko plačate na banki, pošti ali preko spletne banke.

Plačilo ob prevzemu pošiljke

Naročeno blago plačate poštnemu delavcu z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu blaga. Celotna kupnina in stroški dostave se vam izpišejo ob koncu naročanja.
Strošek, ki nastane pri plačilu po povzetju - odkupnina v višini 1,14 EUR z DDV, (strošek nastane ob plačilu na naš poslovni račun pri prevzemu preko plačilnega naloga) ubere Pošta Slovenije. Glej cenik Pošte Slovenije : 
https://www.posta.si/zasebno-site/Documents/Ceniki/Cenik-hitra-posta-po-Sloveniji.pdf

Najmanjša vrednost naročila
Najmanjša vrednost naročila v naši spletni trgovini znaša 1 EUR.
Kontaktirajte nas

Podpora kupcem
je na voljo na

Tel.:00386 41390217

Kontaktirajte
nas za pomoč
© Center Brezžičnosti. Vse pravice pridržane